FIXED: Test pattern not working on universes 4-6, 9 11 & 12

Discussion in 'EthConGateway by Joshua 1 Systems' started by Imacericg, Apr 6, 2013.

  1. Imacericg

    Imacericg New Elf

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I am hooking the same 2811 strip up to all 12 universes with the test pattern running, and the pattern doesn't work on 4-6, 9 11 & 12 universes, but works fine on the remaining universes.


    As you can see, the settings are identical for each universe:
    http://farm9.staticflickr.com/8530/8623815504_103e69f980_z.jpg


    And this is how the test pattern looks after a restart. You can see it blinks, instead of changing color:
    Rgb


    Help!
     
  2. harrison0550

    harrison0550 Full Time Elf

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chattanooga TN
    Find Me On:
    Re: Test pattern not working on universes 4-6, 9 11 & 12

    Can you post a screen shot of the effects page on for the P12?

    Should look like this.........
    [​IMG]
     
  3. Trafficman

    Trafficman Teach Me!!!

    Joined:
    May 4, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pensacola, Florida
    Re: Test pattern not working on universes 4-6, 9 11 & 12

    Guess that happens when you get the first order in on the LOR sale.. LOL

    Jeff
     
  4. OP
    OP
    Imacericg

    Imacericg New Elf

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    It was an LOR issue. I found out when I unplugged the controller from the computer, the test pattern worked fine.


    I didn't have all of the universes setup in Network Preferences, so the Comm Listener was interfering with the universes 4-6, 9 11 & 12.
     
  5. fasteddy

    fasteddy I have C.L.A.P Global Moderator Generous Elf

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    6,471
    Likes Received:
    16
    Location:
    Albion Park NSW
    Find Me On:
    Yes that would do it.

    When the P12R is in test mode it can still recieve E1.31 data and this can cause issues with the way the output appears. Its best to disconnect the network cable when using the P12R test mode,
     

Share This Page