HD-D10 Panel Controller

Discussion in 'Computers, Cabling & Other Miscellaneous Hardware' started by Doctor_007, Aug 27, 2017.

  1. Doctor_007

    Doctor_007 Apprentice Elf

    Joined:
    Apr 28, 2017
    Messages:
    70
    Likes Received:
    18
    Location:
    Toowoomba
    Last edited: Aug 27, 2017
  2. darylc

    darylc Full Time Elf Global Moderator

    Joined:
    Dec 8, 2012
    Messages:
    344
    Likes Received:
    43
    Doctor_007 likes this.
  3. OP
    OP
    Doctor_007

    Doctor_007 Apprentice Elf

    Joined:
    Apr 28, 2017
    Messages:
    70
    Likes Received:
    18
    Location:
    Toowoomba
  4. darylc

    darylc Full Time Elf Global Moderator

    Joined:
    Dec 8, 2012
    Messages:
    344
    Likes Received:
    43
    not at all, I use xlights to sequence my panels on the hdmi output
     
  5. OP
    OP
    Doctor_007

    Doctor_007 Apprentice Elf

    Joined:
    Apr 28, 2017
    Messages:
    70
    Likes Received:
    18
    Location:
    Toowoomba
    Hmm OK, well good to know it's already possible!
     

Share This Page