Different result with custom colors on LOR vs xLights

Discussion in 'xLights (Nutcracker)' started by djohnson1810, Sep 16, 2014.

  1. djohnson1810

    djohnson1810 Apprentice Elf

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Using xLights, I found a custom color I wanted to use (64-32-3) which kind of matches an incandescent white. When I do that in the LOR sequencer it shows more of a brown on the color palate. Any ideas why?
     
  2. Jamie

    Jamie Lighting up the night.

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    1
    Location:
    Warwick
    Find Me On:
    I dont know why, but i would suggest connecting the lights you are going to use and test them and adjust the intensities to ensure the colour you see from your lights is what you want.
     
  3. OP
    OP
    djohnson1810

    djohnson1810 Apprentice Elf

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    I do have the lights connected. I was just using xlights for testing purposes and now I am having a hard time recreating that look using S3.
     
  4. OP
    OP
    djohnson1810

    djohnson1810 Apprentice Elf

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    I think I should have paid better attention to you Jamie. :) I think it is the same color but LOR can't really recreate that color I'm the sequencer. I will know better when it gets dark tonight.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. OP
    OP
    djohnson1810

    djohnson1810 Apprentice Elf

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Yep. It is the correct color. Just looks different in S3
     
  6. Jamie

    Jamie Lighting up the night.

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    1
    Location:
    Warwick
    Find Me On:
    Good to hear it worked out..
     

Share This Page