Problem loading audio/sequence file

Discussion in 'HLS (Hinkle's Lighting Sequencer)' started by Madko, Jul 10, 2013.

  1. Madko

    Madko Full Time Elf

    Joined:
    Dec 24, 2012
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Location:
    Castle Hill NSW
    Hey Guys,

    I recently added some extra channels to my HLS program. I added extra universes (total 24, 2xP12S). I saved my program sequence which saved but when i tried opening it up again i got an error which doesnt allow me to load the sequence.

    error is " unable to load sequence - channel data"

    how can i reverse what i have done so i can open it up?
    I also updated to the latest version after this error occurred. Im running off windows XP.

    Cheers
     
  2. Habbosrus

    Habbosrus New house (again) 2017

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    750
    Likes Received:
    0
    Location:
    Swansea, NSW
    Find Me On:
    You can easily revert back to an old version. I have kept many of them from 12 on I think. You just extract the contents into your chosen HLS folder and overwrite the existing files. Before you do anything else, make sure you have backed up your sequence folders. I zip each one as I finish it and place the zipped folder on a portable hard drive. I haven't seen the error you're mentioning. Can you upload a pic?
     
  3. Habbosrus

    Habbosrus New house (again) 2017

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    750
    Likes Received:
    0
    Location:
    Swansea, NSW
    Find Me On:
    Can you zip up your sequence and upload it? I will download and try it on my test HLS set up.
     
  4. angus40

    angus40 Senior Elf

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    535
    Likes Received:
    0
  5. OP
    OP
    Madko

    Madko Full Time Elf

    Joined:
    Dec 24, 2012
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Location:
    Castle Hill NSW
    Thanks for the video. Worked a treat. Back up and running!

    Cheers
     

Share This Page