1. New to Christmas lighting? Get started with the AusChristmasLighting 101 Manual:
    auschristmaslighting.com/wiki/AusChristmasLighting-101

Problem playing sequence with XLIGHTS

Discussion in 'xLights (Nutcracker)' started by esmiller67, Sep 17, 2016.

  1. esmiller67

    esmiller67 New Elf

    Joined:
    Sep 7, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi. I have been searching but have not located an answer to my issue..

    I have my BBB/Octoscroller built and working...I have a 3x3 P10 panel display connected

    FPP is running the BBB, and the Test functions all work correctly and display correctly on my P10 panels

    I have configured my P10 panels under XLights using Unicast (192.168.12.170) and when I use the TOOLS/TEST feature, it displays properly on my panels.

    Whenever I set up a sequence, however, it display on the screen and the Model Preview window correctly, but I get nothing on my panels.

    I know i am missing a very basic, obvious step, but i cannot seem to find it. Does anybody have any suggestions, and/or what screenshots do you need for additional information?

    Eddie
     
  2. Gilrock

    Gilrock Full Time Elf

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    389
    Likes Received:
    6
    Location:
    Tucson, AZ
    Find Me On:
    First question is did you click the "Output to Lights" button on the toolbar?
     
  3. OP
    OP
    esmiller67

    esmiller67 New Elf

    Joined:
    Sep 7, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I AM ROLLING ON THE FLOOR LAUGHING!!

    i think it took about a min to answer, it was so obvious.. I was looking for the option all over the menus and missed it on the toolbar the whole time.

    Thank you so much !!
     

Share This Page