ecg-D2

Boof63

Senior elf
Joined
Nov 7, 2011
Messages
585
Location
Kadina
hi folks, having trouble accessing D2 from ip address (192.168.1.110) (P2 access is fine 192.168.1.100), i can access D2 from UBL and firmware is current V2.6 , i need to setup d2 for univ3-ch1-27. any ideas on what i can do to get access , all answers greatly appreciated,
thanks Boof63
ps tried to reset to 10.10.10.10 and have somehow stuffed it up as no access throught bootloader, how do i force reset to 10.10.10.10 using the jumpers pls ::) ::) ::) ::) :-[ :-[ :-[ :-[
 

Boof63

Senior elf
Joined
Nov 7, 2011
Messages
585
Location
Kadina
ubl wont recognize either ip address (192.168.1.110 or 10.10.10.10) or usb address for connection
 

fasteddy

I have C.L.A.P
Global moderator
Joined
Apr 26, 2010
Messages
6,645
Location
Albion Park NSW
Make sure you have turned off any anti virus protection.

So can you connect via the USB port to the P2 and you have the USB port setup to the correct port used in the UBL
 

Boof63

Senior elf
Joined
Nov 7, 2011
Messages
585
Location
Kadina
i can coonect to usb port but have no idea what address to use , the default that comes is not reconised.
how do i determine correct usb port id?

cheers boof63
 

BradsXmasLights

WiFi Interactive
Joined
Dec 23, 2010
Messages
581
Location
Brisbane, Australia
I did a bad flash on my D2 - (didn't erase upon flashing new firmware first) - and it stopped responding to the IP access. The USB port didn't seem to want to work either. However, the IP still worked during the 8second boot up phase of the boot loader. That's your time window to then connect back in.

From a Command Prompt run: ping 192.168.1.110 -t then power cycle your D2 and see if it starts responding then.
 

Boof63

Senior elf
Joined
Nov 7, 2011
Messages
585
Location
Kadina
i get a "destination host unreachable" after pinging -t, have tried forcing with ubl jumpers, no luck.lifgts on dr2 come on using ubl or pinging but then go out afterwards, any clues please
cheers boof63
 

fasteddy

I have C.L.A.P
Global moderator
Joined
Apr 26, 2010
Messages
6,645
Location
Albion Park NSW
It may be dead. I had a P2 that died and wouldnt connect via IP, it wouuld connect via the USB but would never connect up via the network, in the end Ed sent out a new one to replace it.
 
Top