1. New to Christmas lighting? Get started with the AusChristmasLighting 101 Manual:
    auschristmaslighting.com/wiki/AusChristmasLighting-101

LSP 2.8 Macros

Discussion in 'LightShow Pro (LSP)' started by cscool36, Nov 8, 2013.

  1. OP
    OP
    cscool36

    cscool36 Full Time Elf

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Location:
    Belrose NSW
    So Still having problems with pressing the save button.
    I have uninstalled all 2.5 and 2.8 then installed 2.8.
    Hope it can be fixed.
    Colin
     
  2. fasteddy

    fasteddy I have C.L.A.P Global Moderator

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    6,639
    Likes Received:
    70
    Location:
    Albion Park NSW
    Find Me On:
    You need to escalate the issue over at the LSP site, here will only get you so far as on the LSP forum you will get the developers reading the posts.
     
  3. vincerules

    vincerules Full Time Elf

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    100
    Likes Received:
    1
    I have the same issue. I did a fresh windows 7 install and still have the problem once on a while. Sometimes it saves no problem sometimes I get the error. The LSP forum couldn't help because they couldn't duplicate the error on their machines... Kind of a weird one. I learned to live with it
     
  4. mmulvenna

    mmulvenna Apprentice Elf

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    What does the sequencer log file show?


    as long as both were not installed in the same location 2.5 and 2.8 can coexist you do not need to remove 2.5 unless you do not plan to use it.
     
  5. Charl Marais

    Charl Marais For my twins was the excuse I started with.

    Joined:
    Jun 27, 2013
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Location:
    Secunda
    Find Me On:
    I actually have both installed in the same location and I have not had a issue yet. Granted I am only play with it this year and not actually sequencing a show but I have probably about 20 hours with no issues.

    I did make one change and that is I changed the shortcut to start as administrator since it was asking me the question every time I started up.
     

Share This Page