1. New to Christmas lighting? Get started with the AusChristmasLighting 101 Manual:
    auschristmaslighting.com/wiki/AusChristmasLighting-101

LSP Scheduler has different results than LSP Sequencer

Discussion in 'LightShow Pro (LSP)' started by jspaulding22, Nov 28, 2015.

  1. jspaulding22

    jspaulding22 New Elf

    Joined:
    Dec 25, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Location:
    Marysville, OH 43040
    Find Me On:
    I am need of some help. It is a confusing one. I have 6 candy canes and when I run my songs in LSP Sequencer they work just fine. But when I run them in the scheduler only the first pixel lights up on each cane. The canes are daisy chained together but only 12 inches apart. I don’t think it is a distance issue because I have tried just hooking one up just two feet away from the controller box. I am running these on a ECG P12S. Here are two videos showing how they run in sequencer and in scheduler. Does anyone have any ideas on how to fix this? I have uninstalled scheduler, rebooted both computer and controller. Thanks in advance for any help or ideas.
    Test with LSP Sequencer
    Test with LSP Scheduler


    Joe Spaulding
     
  2. dale82

    dale82 Senior Elf

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    568
    Likes Received:
    0
    Location:
    Kingaroy
    Do you have all your channels matching the sequencer and the scheduler? And all outputs configured correctly?
     
  3. lithgowlights

    lithgowlights Senior Elf

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    784
    Likes Received:
    40
    Location:
    Lithgow, NSW
    Find Me On:
    As Dale mentioned you have to set the outputs up in the scheduler as you did in the sequencer. It is a pain, but that's the way it is
     
  4. OP
    OP
    jspaulding22

    jspaulding22 New Elf

    Joined:
    Dec 25, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Location:
    Marysville, OH 43040
    Find Me On:
    Yep. They are setup exactly the same here is a screen shot of both output settings.


    Joe
     

    Attached Files:

  5. lithgowlights

    lithgowlights Senior Elf

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    784
    Likes Received:
    40
    Location:
    Lithgow, NSW
    Find Me On:
    No chance you also have both running at once? If you have the output on from LSP sequencer and run the scheduler, even if you are not playing a sequence in the sequencer, it won't work.


    I always close the sequencer before running the scheduler just to be safe
     
  6. OP
    OP
    jspaulding22

    jspaulding22 New Elf

    Joined:
    Dec 25, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Location:
    Marysville, OH 43040
    Find Me On:
    You made me doubt my self there for a second lithgowlights. I just went and made sure that they both were not running. Only Scheduler is running.
     
  7. OP
    OP
    jspaulding22

    jspaulding22 New Elf

    Joined:
    Dec 25, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Location:
    Marysville, OH 43040
    Find Me On:
    Just to Update on this. Thanks to Alan on the Facebook LSP User's group, this has been resolved. Looks like there is a bug with duplicating or cloning some controllers. I created all new controllers by dragging the e1.31 controller then configuring it with the exact same settings worked. Thanks for everyone's help.


    Joe
     

Share This Page