1. New to Christmas lighting? Get started with the AusChristmasLighting 101 Manual:
    auschristmaslighting.com/wiki/AusChristmasLighting-101

New Posts button not always working

Discussion in 'The Family Room' started by David_AVD, May 20, 2012.

  1. David_AVD

    David_AVD Bite my shiny metal ass!

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    3,409
    Likes Received:
    43
    Location:
    Victoria Point (Brisbane)
    Find Me On:
    Has anyone else noticed an issue with the New Posts button in the forum?

    It sometimes returns no results found for me when there are new posts since I was last here.

    For example, this thread didn't show up in the New Posts search and I only saw it because one of the later post notifications showed up in chat.

    This is not the first time I have seen this issue. Phil, Ryan - any ideas?
     
  2. fasteddy

    fasteddy I have C.L.A.P Global Moderator Generous Elf

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    6,487
    Likes Received:
    19
    Location:
    Albion Park NSW
    Find Me On:
    i have this issue mainly when updating a post, it just times out, to get around it all i do is copy whats in the post and then hit back, then edit post again and paste, seems to work the second time.
     
  3. OP
    OP
    David_AVD

    David_AVD Bite my shiny metal ass!

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    3,409
    Likes Received:
    43
    Location:
    Victoria Point (Brisbane)
    Find Me On:
    I think you misunderstood.

    To clarify, I'm talking about the "New Posts" button at the top of the page that lists the posts that are new since your last visit.

    Sometimes I see a thread that's days old and think "hey, why didn't I see that before now?"
     
  4. Bird

    Bird Proud LOR user

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    1,747
    Likes Received:
    1
    Location:
    Cincinnati, Ohio, USA
    First thing I do is check New Posts .. never seen an issue

    Using IE 9 at home, sometimes hcecking with IE 8 at work
     
  5. fasteddy

    fasteddy I have C.L.A.P Global Moderator Generous Elf

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    6,487
    Likes Received:
    19
    Location:
    Albion Park NSW
    Find Me On:
    I understood, I just thought I would throw that one in there as well
     
  6. ewanh

    ewanh what goes here?

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Location:
    Langwarrin, VIC
    Find Me On:
    I use Mozilla and haven't noticed any issues, but I'm not involved in as may discussions as you. But just to make sure, maybe I'll go read the whole forum again.....
     
  7. Boof63

    Boof63 Senior Elf Generous Elf

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Messages:
    512
    Likes Received:
    10
    Location:
    Kadina
    stil using xp :'( and ie7 :'( no problems .......yet!! (otherthan speed of the whole rig, LOL :'( :'( )

    cheers boof63
     
  8. AussiePhil

    AussiePhil Dedicated Elf Administrator

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    1,391
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canberra, ACT, Australia
    Find Me On:
    David,

    The one idea that comes to mind is that the Forum and Chat share the same cookie from memory and the new post query will likely be based on the last time you were on the forum based on the cookie information.

    Or maybe the forum is storing the info....

    Either way i bet it's a tie in to Chat presence.

    Cheers
    Phil
     
  9. ewanh

    ewanh what goes here?

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Location:
    Langwarrin, VIC
    Find Me On:
    ...or - were you logged in? won't work it not logged in.... had you cleaned up and deleted cookies?
     
  10. OP
    OP
    David_AVD

    David_AVD Bite my shiny metal ass!

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    3,409
    Likes Received:
    43
    Location:
    Victoria Point (Brisbane)
    Find Me On:
    No cookies were harmed. Yes I was logged in. :)
     

Share This Page