Please confrim D2 settings.

Discussion in 'EthConGateway by Joshua 1 Systems' started by cwbotner, Dec 2, 2012.

  1. cwbotner

    cwbotner New Elf

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Winsted, MN
    Find Me On:
    [attachimg=2][attachimg=1]All;
    please confirm my D2 settings. I am getting the red light on the LOR controllers, but no blinky blink.
    Thank you,
    Collin
     

    Attached Files:

  2. fasteddy

    fasteddy I have C.L.A.P Global Moderator Generous Elf

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    6,471
    Likes Received:
    16
    Location:
    Albion Park NSW
    Find Me On:
    Your second universe is setup incorrect

    The universes 1, 2,3 and 4 are for hyper DMX which you are not using so you only use the 1 universe 1 row for both outputs.

    So if you have your software to output universe 1 and 2 then have output 1 as universe 1 (which is correct) and then output 2 as universe 2. Dont use the addition universe outputs in the D2 configuration as mentioned before this is for hyper DMX which you wont be using
     
  3. David_AVD

    David_AVD Good news, everyone!

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    3,342
    Likes Received:
    22
    Location:
    Victoria Point (Brisbane)
    First issue I can see is you have universe 2 set for output 2, but no universe 1. Form normal use, only use the universe 1 column on each output.

    I'd also disable the Keep-Alive while testing as that can create issues if set incorrectly.
     
  4. OP
    OP
    cwbotner

    cwbotner New Elf

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Winsted, MN
    Find Me On:
    Lor have been using Port 1, I tried port 2, and tried 1, and 1 in the univ 1 slot. I have been making changes, to try and trouble shot the issue
     
  5. OP
    OP
    cwbotner

    cwbotner New Elf

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Winsted, MN
    Find Me On:
    [attachimg=1]This is my LSP setup for the LOR over DMX output. Please confirm. Should be pretty straight forward. universe 1, start 1, 512 channels.
    Correct?
     

    Attached Files:

  6. David_AVD

    David_AVD Good news, everyone!

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    3,342
    Likes Received:
    22
    Location:
    Victoria Point (Brisbane)
    The first two entries overlap channels.
     
  7. OP
    OP
    cwbotner

    cwbotner New Elf

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Winsted, MN
    Find Me On:
    I tried to seperate the channels in groups of 16, but that did not work, so I just set the 1st one to 1-12 and turned off the other 3.
     
  8. David_AVD

    David_AVD Good news, everyone!

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    3,342
    Likes Received:
    22
    Location:
    Victoria Point (Brisbane)
    Fair enough. The fact that you can't get it to work with da_E131 suggest an issue with the D2 configuration or the controller wiring.

    Just make sure LSP output is not active when you run da_E131 and visa-versa.
     
  9. OP
    OP
    cwbotner

    cwbotner New Elf

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Winsted, MN
    Find Me On:
    [attachimg=1]Here is the output config. Only e1.31 set.
     

    Attached Files:

Share This Page