Reversing Direction in ECG P2 Controller

Callaidyn

New elf
Joined
Aug 8, 2013
Messages
38
Location
Hunter Valley
Does anyone have any notes/videos on reversing pixels (via effects) in the ECG P2?

Basically I have the following set up:
Universe 5 - 3 x strings (150 pixels)
Universe 6 - 1 x string (50 pixels) and 2 x Icicles (120 pixels)
Universe 7 - 2 x Icicles (120 pixels)
Universe 8 - 2 x Icicles (120 pixels)

Due to wanting the strings and icicles to all run left to right but having to plug the strings into the icicles due to distance, I would like to reverse the icicle pixels. I can make the controller reverse the first 120 pixels (on Universe 6) with the string still going the correct way but then the icicles on universe 7 and 8 don't even light up. I'm at a loss to what is going on. I basically have gone into effects, selected the first 6, 7 and 8 universes (A, B, C and D), put the first pixel and last pixel no's in and selected reverse (save and reboot). I'm obviously missing something basic........ I sequence in LOR so need to make sure that the reversing is completed through the controller. It has to be a controller issue as everything works correctly when I don't try to reverse the icicles (they are just going in opposite directions which I don't want).

Any suggestions? Thanks in advance :)
 

AAH

I love blinky lights :)
Community project designer
Joined
Dec 27, 2010
Messages
3,388
Location
Eaglehawk
Can you post a screenshot of your setup? It's been too long since I've seen the setup within a P2.
 

gerry

Senior elf
Joined
Dec 19, 2012
Messages
808
Location
Surrey Hills,Melbourne
From memory, if you select something on any of the effects (as you described), I believe , you have to select all the others . So for the others , select each one and specify the defaults values. For example if u have 30 pixels on the next universe, then select say (#06A 1 , 30 , RGB - > RGB and dont tick reverse).
Either nothing should be on the effects screen , or all should be selected to match the main screen. At least that's what worked for me
 

Callaidyn

New elf
Joined
Aug 8, 2013
Messages
38
Location
Hunter Valley
Hi All,
Eventually worked it out - I wasn't actually doing anything wrong - I had a dodgy Ethernet port on my computer that eventually crashed during testing. New computer and new port and it all works.
Thank you all!
 
Top