Test pattern stuck on ? Solved. Delete

Discussion in 'EthConGateway by Joshua 1 Systems' started by ChristmasLover, Jan 3, 2015.

  1. ChristmasLover

    ChristmasLover New Elf

    Joined:
    Nov 29, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Pixad8

    Now to next next issue...I set the dip switches to off,off,off,on in order to run the test pattern. Rebooted device and it worked beautifully. Only issue now is I can't get the test pattern to stop unless I force the boot loader to stay active.... When I set all dips to off and reboot the test pattern continues to run...

    I assume xx00 means all dips set to off. Is there a middle setting in the dips or is it either off or on?

    Thanks to all of you who have helped so far with my other issues.
     
  2. David_AVD

    David_AVD Good news, everyone!

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    3,342
    Likes Received:
    22
    Location:
    Victoria Point (Brisbane)
    There is only two positions on most DIP switches including the ones on the PIXAD8.

    Try carefully clicking them on and off again while powered down.

    The other possibility is you've damaged the DIP switch. They are tiny and it's been done before.
     
  3. prof

    prof Apprentice Elf Generous Elf

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bundanoon
    Is E1.31 enabled on the IP configuration page or the outputs are not active on the string config page.
    I had the same issue following a firmware update and I am sure it was one of those two that solved the problem - or something equally obvious - with hindsight. It was a while ago and I can't quite remember.


    prof
     

Share This Page